vineri, 28 februarie 2014

MODA ,MODA,TRANDU

Se vede ca pe primul plan ramane vestimentatia stramta care sa scoata in evidenta silueta si la acest capitol blugi si colanti ocupa primul loc,prespalati si cu  taieturi,unde se remarca blugii slim elastici cu 5 buzunare cu corseleta la 3 buzunare sau cu push-up,spalare stone bleach-used.Pentru privirile insistente si obraznice colantii din piele ecologica raman si ei piese importante in a urmari o silueta atragatoare.Colantii, un articol de imbracaminte foare cautat in ultima perioada datorita confortului oferit de acestia si pentru 
ca sunt foarte usor de asortat cu alte articole de imbracaminte si totodata daca tinem la partea financiara, pretul acestora este la jumatate fata de o pereche de blugi.

 Nici fustele mini nu isi pierd efectul fie ca sant de blug sau alte materiale colorate si cu croieli complexe dar atatatoare de priviri pline de curiozitate.,urmarind tendintele si moda internationala spre care tinde tineretul modern.

 Daca vorbim de pret se incadreaza in bugetul tanarului din Romania care doreste sa fie in pas cu anturajul in care se invarte si cu putin efort poate completa tinuta vestimentara cu o bluza sau camasa ,adaugand si accesoriile necesare,vizibile la trandul anului 2014..
Fie ca optati pentru o tinuta office sau una eleganta de club, fustele din piele sunt o alegere foarte buna.
Fustele din piele conice, pana la genunchi,  ofera un look foarte sexy mai ales combinate cu o bluzita vapoaroasa din matase sau un aer mai serios si elegant in combinatie cu o camasa cambrata pe corp pentru o tinuta de birou.
Dupa bluzele in colturi azi vorbim despre un alt produs nou intrat in magazinul nostru si  care a fost primit cu bucurie de multe dintre  clientele noastre si anumeJachetele/Cardiganele in colturi cu insertie de piele.
Stylicious ramane magazinul de fashion care vsa fi din nou cel mai cautat prin oferta de 50 ron orice produs desi comercializeaza branduri importante de renume international pentru targetul feminin dar si pentru barbati acoperind categoria basic,casual smart combinate cu eleganta cu incaltaminte si accesorii  .


 Campania ELEGANTA SI STIL se adreseaza tuturor celor care vor sa investeasca in propria imagine, dar la un pret corect. 
Gentlemen\'s Corner este mai mult decat un magazin online care ofera produse ce corespund celor mai inalte exigente in materie de stil, calitate si tendinte. Gentlemen\'s Corner este un mod de a fi. Este dovada ca va puteti gasi tinuta potrivita diverselor ocazii stand in fata calculatorului dumneavoastra. Este dovada ca un produs poate fi in acelasi timp de cea mai buna calitate si la un cost corect.

In perioadele de reduceri si nu numai, zeci de produse vor avea preturi reduse chiar si cu 50%. Gentlemen`s Corner va continua sa ofere pachete speciale cu discounturi importante. 

Produsele exclusiviste S.T. Dupont, Carlo Pignatelli, Valentino, Tateossian va sunt oferite de Gentlemen`s Corner la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata. Pentru cei care niciodata nu si-au gasit camasa perfecta, dar si pentru cei care apreciaza luxul conferit de o camasa facuta pe comanda din cele mai fine materiale aduse din Italia, le putem oferi o gama larga de camasi pur si simplu irezistibile.


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu