duminică, 23 februarie 2014

PARFUM DE LADY

Spre deosebire de masculi,femeia ,o LADYS, este caracterizata de mirosul sau aroma cu care iti gadila nasul si o lasa la trecerea ei.
Sesizabil sau nu,parfumul declanseaza la nivelul sistemului nervos central o serie de impulsuri pe care le traduce pentru trupul masculin creand fiori si tresariri pe care uneori masculul le poate traduce si privesc visatori dupa o aroma aventuroasa sau simt impulsul de a se apropia spre o chemare,parfumul este feromonul pe care femela regnului animal il elimina chemand la imperechere.
Barbatul este caracterizat prin putere si impunere,femeia ,prin mirosul parfumului,care o defineste alaturi de vestimentatie si comportament social.
Un parfum de LADY te atrage sau te respinge,iti arata la nivel mental un film romantic sau de aventuri si in majoritatea cazurilor ,felul cum miroase o femeie este factorul prim al selectiei afective spre prietenie sau casatorie.
La o prima constatare parfumul a pornit de la natura care ne inconjoara ,simtind nevoia de a avea imprejurul nostru mirosul placut al unui trandafir,liliac ,al unei flori sau plante generale care degaja un miros specific si placut.
Dincolo de parfumul unui trandafir,liliac sau iasomie,lavanda ,mirosuri simple ,primitive ce denota simplitate,placut,o femeie de casa ,sincera,parfumul a excelat de-a lungul istoriei mergand mult mai departe,odata cu dezvoltarea omului,care a trecut de la simpla imperechere la simturi mult mai complexe declansate in interiorul persoanei potrivite
Parfumul romantic te poarta intr-o excursie virtuala la briza mediteraneana,senzualitatea oceanului sau vacante relaxante.
Parfumul misterios iti intoarce privirea nu dupa posteriorul obraznic ci spre visarea onor dorinte secrete , provocatoare intrebandu-te cine este femeia aceasta interzisa.
Aroma declaratiilor de dragoste sau a elegantei feminine,parfumul frumusetii pure,sant arome care de multe ori iti creeaza senzatia unui deja vu si ai intentia de a-l urma spre adoratie absoluta.
Parfumul erotic prin aroma dorintelor secrete si a elixirului pentru erotism sant doar o mica parte a filmului unor nopti electrizante si de neutat.
O multime de arome ,de parfumuri care au puterea de a descrie si a deschide cartea femei de langa tine aratand feminitaea,sinceritatea,dorinta de aventura sau simtul unei relatii statornice ,o multime de arome intr-o sticla de parfum mica dar cu rezultate mari.
Parfum original pentru bărbați Lucky Empire EDP 30ml - 1053

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu