joi, 13 februarie 2014

Cadouri si Flori

Santem inconjurati de flori,de verde,de culori fel de fel si fiecare in parte il receptam in simturi,ne impresioneaza dar nu il intelegem pe deplin si dincolo de parfumul ce ne inconjoara florile si parfumurile ne potenteaza intr-un mod caracteristic.
ROSU este o culoare puternica si scoate in evidenta sensibilitatea observatorului.Rosul capteaza imediat atentia si cel care poarta si primeste flori sau haine trebuie sa fie o persoana stapana pe sine si nu prea timida.
Rosul este culoarea pasiuni ,provoaca,incita,da activitate simbolizand de asemenea caldura,foc,pasiune,creste sperantele si stimuleaza respiratia si circulatia sanguina.
ROZUL este culoarea dragostei, cea mai romantica si afectiva culoare ,cel ce poarta rozul este un iubitor de viata.Are rolul de a imbuna si calma sentimentele dar si simbolul unei iubiri in taina.
VERDELE faciliteaza deconectarea nervoasa caracterizand tipul pasiv,autonom si retinut.Verdele este un simbol al reusitei financiare.
ALBASTRUL este o culoare linistitoare reprezentand intelectualul.Este dealtfel si simbolul unei iubiri ascunse. Aceasta culoare favorizeaza dezvoltarea proceselor de inhibitie si de incetinire a ritmului activitatii; indeamna la calm si reverie, concentrare si liniste interioara, seriozitate, meditatie. In exces, conduce la depresie. Se caracterizeaza prin profunzimea trairilor si sentimentelor. Caracteristica pentru tipul pasiv, senzitiv, perceptiv.
GALBENUL este o culoare benefica dar si simbolul geloziei.Stimuleaza si intretine starea de vigilenta,sporeste starea de concentrare ,predispune la comunicativitate si da senzatia de caldura si intimitate.
VIOLETUL este o culoare a paranormalului dar si a suferintei.Semnificatia violetului este de tristete si melancolie dar ramane o reprezentare a frumosului si a increderi in tine cand o privesti.
ALBUL este culoarea puritatii ,semnifica vindecare ,purificare si calm.Albul sugereaza sinceritatea si da senzatia de inocenta,cam,pace si curatenie.
NEGRUL este o culoare care exprima durere si nehotarare.Negrul are efecte psihologice de neliniste si nehotarare 
GRIUL sugereaza deplinatate financiara.
MAROUL comunica sinceritate,putere si maturitate,creand o atmosfera confortabila si primitoare.
AURIUL este culoarea perfectiuni spirituale.
PORTOCALIUL este culoarea fericirii care lasa senzatia de optimism.


RomCadou RomCadouRomCadou RomCadou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu