luni, 3 martie 2014

Femeia anului 2016

Cum se va imbraca femeia anului 2016?
Este intrebarea si framantarea sexului frumos care rasfoieste inca din toamna-iarna reviste de specialitatre.Anul acesta rochiile elegante cu imprimeu floral fac furori in majoritatea caselor de moda,rochii mulate pe corp ,din matase sau bumbac,sau amestec de materiale,cu picturi,devenind adevarate opere de arta.
Rochia de petrecere tinde mult spre rosu sau culori mai vii,de asemenea o tinuta de petrecere mult cautata si in trand va fi tendinta spre look girlie,cu bretele inguste sau spre rok cu ciorapi opaci si botine la care se adauga o jacheta de piele.
Rochia de ocazie va fi in general de culoare neagra pentru a exterioriza mai bine eleganta si sa confere un aer distins.Probabil ca un pic de rosu printr-o improvizatie adauga si un pic de sexy.Nu treceti cu vederea rochiile de serara cu mneci bufante ,cu spatele gol.
Pantofii trandy par sa fie balerinii de panza,cu varf ascutit ,un mix intre confort si stil,si sa nu uitam pantofi cu toc in verde primavaratic,platformele cu imprimeuri si sandalele T-strap.
Accesoriile vintage capata teren copiind moda anilor 20 .
Pentru buzunare mai mici care considera ca trandul nu este important ,ci materialul oferrtele se gasesc la in superfashion unde logoul este in fiecare zi  la noi este black day cu reduceri intre 30 si 50 la suta si asigura inteaga garderoba incluzand si gaederoba pentru fetite si baieti.
Naturaletea si feminitatea in pas cu moda este importanta pentru a atrage priviri in special printr-o linie care sa exprime personalitate in prin piese unice ,prin croieli care avantajeaza silueta,prin cele mai fashion deux-piece-uri,jachete cambrate in linia curbelor feminine ,camasi delicate cu guler sau funde si in orice combinatie cromatica.
Foarte mult spre moda si trand tintesc adolescentele si tinerele doamne,urmarind branduri importante ale caror colectii sant produse in editii limitate si sant gasite in vestimentatia vedetelor importante internationale dar si ale show-bizului nostru.Si spre bucuria lor outletul este plin cu produse Zarra,pull$beam,HM,
Fashionistele doritoare de moda isi gasesc un aliat in LA FEMME ,un magazin cochet care cucereste prin modelele in trand la preturi mici,prin urmarirea  pe sezon a modei,combinatiilor de elemente si stiluri sau culori,reducerile fiind semnificative ,oferind sansa unei garderobe depline.


BijuNet.ro - Accesorii si efecte vestimentare  najlepsze kremy na cellulit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu