miercuri, 5 martie 2014

Plimbari romantice

 Spunem romantism si dragoste si incercam fiind parte din natura inconjuratoare sa ne dovedim vrednici de a darui iubire intr-o perioada de timp in care intreaga natura se pregateste exact pentru aceasta.Un parfum,un produs cosmetic,o bijuterie,o lenjerie sexi,o rochie de ocazie,un martisor simplu,un buchet de flori.
Dar ce ai zice de o calatorie?Parisul si romantismul sant sinonime si un rasfat intr-un city bek la Paris intr-o cafenea pe malul Senei ofera detalii pentru a convinge ca vesti cu adevarat romantic.Serviti un Dom Perignon intr-o croaziera romantica pe un celebru bateau mouche in acordurile eterne ale lui Edith Piaf.Ce sa mai spun de un sarut romantic in varful turnului Eiffel.Nu vei avea intotdeauna Parisul la picioare .
Un alt oras romantic pentru voi este Praga..O escapada Imaginemica in care sa cunoasteti oameni si locuri noi,sa priviti apusul de pe minunatul Pod Carol in timp ce traiti clipe de poveste,va relaxati in restaurantele si pub-urile intime pentru care Praga este celebra..Cutreierati mana in msana stradutele medievale ale Orasului Vechi si pasiti pe Strada de Aur cu gandul la dragostea vesnica.
Un mic concediu Wellnes in Austria intr-un amestec de natura nealterata cu cer azuriu ,munti stancosi si o caldura linistitoare.
Marianske Lazne,inseamna parcuri frumoase,spa,colonade romantice,pavilioane fermecatoare inconjurati de izvoare minerale curative.
Bucurate de vacanta in Germania bucurandu-va de wellnes iesind din cotidian.Bucurati-va de wellnes in linistea naturii supusi la curele Kneipp,talasoterapie sau medicina ayurvedica pentru o destindere profunda si durabila.
Ofera sansa de a intalni vedete internationale la Cannes ,orasul cu monumente turistice plaje,ski nautic magazine si restaurante..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu