vineri, 7 martie 2014

Lumea Copiilor

Jucariile pentru copii au progresat incercand sa devina cat mai inovatoare,sa aduca un plus in viata copiilor.
De la simplele papusi ,obiecte reprezentative jucariile zilei de azi incearca dezvoltarea creativitatii si imaginatiei ,invatarea obiceiurilor alimentare sau dezvoltarea abilitatilor motorice.

3D-ul este si el prezent in lumea copiilor putand crea imagini luminoase care parca sare din ecran.Se introduc plansele cu model subacvatic in cub si folosind marker-ul magic copilul poate crea imagini cu modele subacvatice.
Poate crea cu acest joc propria veioza  avand la dispozitire 1 cub cu baza luminoasa,5 planse cu modele subacvatice.
 si 2 pentru creatie personala,1 marker si ochelari 3d la care primesti cadoul magazinului 1 set Lumi Light -design kit.
Tot ca joc creativ Aqua Sand este un nisip magic care nu se uda niciodata.Cu ajutorul lui Aqua Sand Mermaid Island - Gift Box poti modela, sculpta si construi adevarate structuri subacvatice (poduri, turnuri). Poti refolosi nisipul la nesfarsit. Tot ce trebuie sa faci este sa-l scoti din apa cu ajutorul lopetii speciale si sa-l introduci in sticluta . Setul include: acvariu cu scena, 2 sticlute cu nisip Aqua Sand (2 x 175 gr nisip ) , unealta speciala pentru scos nisipul din apa ,1 tub Aqua Sand pentru sculptat, 1 figurina (sirena).
MAGIC A DOODLE, CUTIE CADOU are 8 carduri reutilizabile de colorat si un marker magic. Coloreaza cu apa si formele vor aparea. Lasa-l sa se usuce si poti colora din nou. Se poate reutiliza.
Lanseaza masinutele busitoare, loveste-le, asambleaza-le la loc si lanseaza-le din nou. Masinutele busitoare sunt ca noi
Set constructor super captivant si dinamic. Poti realiza trasee , cu mai multe nivele pentru cursele cu bile. Marbz-urile pot fi cu personajele tale preferate din Ben 10, Toy Story sau Power Rangers. Set de 105 piese,
Motocicletele pot realiza diverse acrobatii si Motocicletele se pot deplasa pe o distanta de pana la 30 cm . Motocicletele pot merge pe o singura roata si pot face diverse tipuri de rotiri.Include 3 motociclete cu Gyro si 12 rampe pentru cascadorii. 
Hai sa facem batoane cu cereale delicioase si sanatoase cu ajutorul Fabricii de Batoane de Cereale ! Iti poti alege singur ingredientele. Pune-le in forma speciala a Fabricii de Batoane de Cereale apoi, intoarce manerul pentru a le zdrobi. Pune amestecul obtinut in frigider si asteapta sa devina solid. Poti adauga fructe, ciocolata, miere sau sirop dupa gust. Pofta buna! Contine: Fabrica de Batoane de cereale, 2 forme de cereale cu capac, 1 lingura de plastic, 1 castron, 40 stickere, 1 carte cu instructiuni. 
Creeaza propria petrecere cu zane
-distreaza-te alaturide prieteni avand la dispozitie jocuri cu zane
-pachetul continre 20 de pagini de ghid de planificare a petrecerii
-trucuri magice si alte activitati cu zane
8 aripi de zane,jocuri de hartie,floarea magica,baghete,carti de citit gandurile



SET Reader YU-GI-OH! + 2 figurine care se ataseaza la Reader pentru stocarea atributelor.Urmariti duelurile electronice intre figurine.Figurinele sunt disponibile in mai multe modele.Alege cu cine vrei sa joci , Figurina Red Dragon Archfiend & Dark Resonator,Stardust Dragon& Sonic Chick, Figurina Turbo Warrior & Ghost Garden, Montage Dragon & Goyo Guardian sau Figurina Multiple piece Golem & Mad Archfiend.
Zubber este un nou material care se comporta ca si plastilina si se intareste ca si cauciucul. Cu seturile Zuber poti realiza nenumarate creatii Zubber - mingii zburatoare, creaturi, ponei, bratari, bijuterii etc. Zubber este usor de folosit - doar masoara, amesteca si da-i forma dorita! Asteapta ca forma sa se intareasca si creatia ta este gata! Setul include ZUBBER (galben, rosu, albastru), 1 activator, forma rotunda, forma plata, taxa de amestecare, 2 linguri, cronometru, instructiuni de folosire.

Zubber este un nou material care se comporta ca si plastilina si se intareste ca si cauciucul. Cu seturile Zuber poti realiza nenumarate creatii Zubber - mingii zburatoare, creaturi, ponei, bratari, bijuterii etc.Zubber este usor de folosit - doar masoara, amesteca si da-i forma dorita! Asteapta ca forma sa se intareasca si creatia ta este gata! ZUBBER Set Incepatori contine 3 ZUBBER (galben, rosu, albastru), 1 activator, forma rotunda, forma plata, taxa de amestecare, 2 linguri, cronometru, instructiuni de folosire.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu