miercuri, 5 martie 2014

Surprinde ,,,pe cine vrei

Romantismul naste idei,dragostea scorneste solutii,omul se adapteaza si in final ajungi la solutii trasnite ,incredibile dar deosebite.Daca societatea se dezvolta si se diversifica ,omul,vinovatul principal inventeaza .
Cele mai bizare si incredibile inovatii ale omului,omului indragostit sau parinte mi se par activitatile cadou,cadou care odata se dovedea extrem de romantic printr-un simplu trandafir,azi cadoul a devenit extrem de complex ,inventiv si incredibil,cadourile timpurilor noastre au devenit provocatoare,dinamice ,inedite cu efect maxim si de neuitat.
Surprinde daruind un cadou elegant si fermecator intr-un stil sau loc deosebit,la inaltime,o idee de cadou geniala cand te incearca sentimente de  dragoste deosebite,puternice ,zbor cu avionul in doi,sampanie la ghiata ,panorama imprejurimilor si imaginea cerului infinit,un cadru minunat pentru o cerere in casatorie sau punctarea unui moment special in viata de cuplu.

Bucura-te de o demonstratie practica de machiaj de zi,de ocazie sau de seara cu produse profesionale din partea make-up artistului ce a machiat vedete precum Loredana Groza,Andreea Marin,Iulia Vantur,descopera trucuri si sfaturi pretioase pentru un machiaj durabil si de calitate care sa-ti acorde multa incredere si farmec.

O declaratie de dragoste suna cu totul altfel rostita in timpul unui Champagne Flight cu elicopterul,o cerere in casatorie ,o aniversare sau o ocazie speciala ,un zbor cu elicopterul,sampania din partea casei
.
 O cererre in casatorie ,o aniversare ,un succes profesional ,o ocazie speciala poate fi motivul unei cine la palat,o cina regala intr-un decor incarcat de istorie ,o limuzina luxoasa care sa te ia de acasa ,delicatese pregatite dupa retete vechi de peste 100 de ani ,vinuri atent selectionate provenite din diferite colturi ale lumii,o primire calda intr-un cadru princiar si un tur al domeniului regal.



Traieste ,experimenteaza si bucura-te de o aventura cu un vehicul 4x4,fie ca esti novice entuziast sau un conducator auto cu vechime ,este timpul sa inveti cateva tehnici de baza ,tehnici de conducereof-road si explicarea sistemului 4x4.
      Calca sub roti doua vehicule de la volanul unui Monster Truck urcand pe o scara pentru a ajunge la cabina sa accelerezi un motor de 6000cmc,bei o cafea in timp ce asculti istoria monster truck-urilor si apoi zdrobesti o masina sub roti.




Timp de 2 ore dulapul tau va fi un adevarat camp de lupta ,in final afland prietenii si inamici din dulapul tau alaturi de un consultant in imagine care iti va da sfaturi pentru stilul vestimentar.
  O limuzina va preia de acasa si va duce la casino pentru a savura o sticla de Moet Chandon,jucati fiecare cate 40 de fise la Ruleta Americana .


Desigur ca ideile si inventivitatea nu se termina aici,ramane sa descoperiti idei pe care le poti ncerca .












Activitati Cadou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu