sâmbătă, 16 mai 2015

Lumina

Spuneam mai demult ca mereu ne impiedicam de indoiala daca divinitatea ne aude atunci cand ne rugam pentru diferite motive.
Intrebarea este;stim unde si cum sa ne rugam?
Perceptia este ca este necesar anumite rugaciuni,ca este necesar mersul la biserica,dar uitam ca biserica este a comunitati si casa omului este casa Domnului.Asa ca important este sa te rogi,sa intri in starea de meditare care te departeza de grija cotidianului ,sa cauti lumina cu mintea ta,sa te ajuti singur .
Vizualizarea luminii divine este un prim pas pe care oricine il poate face spre a simti binefacerile divinului si puterea acestuia.
Initierea este una simpla,care nu trebuie sa te sperie,sa consideri ca este o etapa pe care nu o poti trece ci,dimpotriva este la indemana oricui pentru ca divinitatea este pentru toti,nu doar pentru cei care au transformat harul divin intr-o meserie producatoare de bani .
Apropierea de divinitate arre ca punct de pornire respiratia,pentru a desparti simtirile de mediul inconjurator,si astfel iti asculti propriul ritm al respiratiei,intr-o numaratoare de 1,2,3,4,sau mai mult pentru inspiratie,pauza,expiratie.
Este un exercitiu simplu care iti mareste capacitatea de concentrare si un bun remediu pentru sanatate.
Al doilea pas este exercitiul cu lumanarea ,care poate dura cateva saptamani,in functie de abilitatile si forta fiecaruia,si are ca urmare vizionarea unei lumanari aprinse aflata  la cativa metri distanta ,care trebuie privita fara a clipi.Este un exercitiu mai greu si care trebuie facut fara a forta limita de rezistenta a priviri fixe.
Finalul este ca dupa aceste mici exercitii in special cel cu lumanarea in timpul meditatiilor mintea ta trebuie sa descopere lumina,flacara ca ne anima existenta.
   VA URMA,,,,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu