sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Marirea sanilor in mod sigur si natural

Breast+ este un supliment natural care poate ajuta la marirea, conturarea si tonifierea sanilor in mod natural. Este un produs realizat din peste 13 plante pentru a asista organismul in dezvolatarea sanilor feminini. 

Formula Breast+ a fost creata si produsa celor care doresc sa isi imbogateasca frumusetea naturala. Contine plante naturale selectionate care au proprietati estrogenice naturale din surse vegetale numite fitoestrogeni. Acesti compusi estrogenici naturali pot ajuta la cresterea tesutului mamar. Fito-nutrientii continuti in Breast+ pot aduce multe alte beneficii sanatatii precum calmarea dezechilibrelor hormonal asociate cu sindromul premenstrual si cu menopauza.

Mii de clienti multumiti
"Am aflat despre produs citind horoscopul pe Internet. La inceput mi-a fost putin teama sa comand fiind un produs pe baza de fitoestrogeni. Dupa ce m-am documentat m-am hotarat si nu-mi pare rau. Dupa doua luni efectul a fost vizibil. Singurul meu complex (sanii micuti) a disparut. Am 41 de ani si ma simt minunat. Sanii mei arata acum extraordinar, nu exagerez, parca ar fi la 20 de ani, fermi, plini si rotunzi."
Virginia, Bacau
* Parerile consumatorilor sunt bazate pe experiente reale. Numele consumatorilor sunt fictive, alese de ei, si toti au dat acordul pentru publicare opiniei lor. Unii din consumatori au fost recompensati pentru efortul lor de a trimite marturiile lor. Atentie: produsul a avut efectul descris mai jos in cazul persoanelor care au trimis parerile, si nu se garanteaza efecte identice altor persoane.

Solutii alternative
Implanturile pentru marirea sanilor constituie o metoda de marire a sanilor cu rezultate foarte bune insa cu un risc ridicat, deoarece va supuneti organismul unei operatii si introduceti un corp strain in el, acesta avand potentialul de a produce boli punandu-va in pericol sanatatea. Milioane de femei au trebuit sa se supuna unor operatii chirurgicale secundare pentru a inlatura implanturile acestea consituind un cost suplimentar atat pentru buzunar cat si pentru organism. 

Pernitele pentru sutien din silicon constituie un risc redus pentru sanatatea dar au si efecte destul de slabe. Singurul efect vizibil e ca nu sunteti dumneavoastra. Ele pot fi incomode si va pot stingheri in anumite momente din viata. 

Concluzia?
De ce ar plati cineva mii de euro pentru a se supune operatiei chirurgicale de marire a sanilor, indurand durere si discomfort, doar pentru a se trezi cu niste sani care nu arata si pe care nu ii simte naturali? De ce sa cheltui bani pe pernite pentru sutien care pur si simplu va dau un aspect fals si nenatural? Pana acum, femeile aveau putine optiuni.
De ce funcţionează?


Capsulele Breast+ functioneaza in mod NATURAL. Formula noastra contine 13 plante care va poate ajuta la marirea, cresterea si dezvoltarea tesutului mamar. Breast+ este o alternativa la chirurgia plastica, scumpa si periculoasa. Cititi mai departe informatiile despre marirea sanilor in mod natural.

Ceea ce majoritatea femeilor nu realizeaza este ca 80% dintre ele au sani subdezvoltati din cauza dezechilibrului la nivel hormonal. Breast+ poate ajuta la echilibrarea hormonilor si la stimularea cresterii sanilor.

In timpul pubertatii, corpul femeii produce estrogeni in mod natural, acestia ajutand la dezvoltarea noului tesut. Acest hormon determina marimea, forma si compozitia sanilor femeii. Un nivel mai scazut al acesor hormoni va avea ca rezultat sani mai putin dezvoltati.

Breast+ contine fitoestrogeni care sunt estrogeni vegetali ne-hormonali, naturali, care pot stimula organismul dumneavoastra la cresterea unui nou tesut mamar. Breast+ poate ajuta la stimularea cresterii noului tesut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu